99,5 Luksuzna hranjiva krema Avalis, 55 mL

55 mL

Pasiflora, sena, magnolija, baobab, ružmarin, hidrolat damaščanske ruže, hidrolat mirte, ulje pšeničnih klica, mrkva, kamilica u kremi intenzivno vlaže i dubinski hrane kožu, te je štite od negativnih vanjskih utjecaja. Redovitom upotrebom koža se normalizira u blistav i svježi ten.

Krema je namijenjena svim dobnim skupinama s izrazito suhom , suhom i osjetljivom kožom koja zateže kao i koži sklonoj perutanju i borama. Pogodna za dnevnu i noćnu njegu. Preporuča se koristiti u kombinaciji s luksuznim hranjivim serumom.

Čuvati zatvoreno na temperaturi do 25 ° C.
SKU: 100221

Dostupnost: Nema na skladištu

159,90 kn
Sigurna i brza kupnja

Primamoi debitne i kreditne kartice svih izdavača uz mogućnost obročne otplate, saznajte više.

Besplatna dostava pošiljki za iznose veće od 500 kuna.

Dostava u roku od 2-5 dana..

Imate pitanja slobodno nas nazovite na broj telefona 00 385 (0)31 780 544.Opis proizvoda
Detalji
55 mL Pasiflora, sena, magnolija, baobab, ružmarin, hidrolat damaščanske ruže, hidrolat mirte, ulje pšeničnih klica, mrkva, kamilica u kremi intenzivno vlaže i dubinski hrane kožu, te je štite od negativnih vanjskih utjecaja. Redovitom upotrebom koža se normalizira u blistav i svježi ten. Krema je namijenjena svim dobnim skupinama s izrazito suhom , suhom i osjetljivom kožom koja zateže kao i koži sklonoj perutanju i borama. Pogodna za dnevnu i noćnu njegu. Preporuča se koristiti u kombinaciji s luksuznim hranjivim serumom. Čuvati zatvoreno na temperaturi do 25 ° C.
Možda će vas zanimati i sljedeći artikli