Echinaid gola, raspršivač za grlo, 20 ml, Esi

Grimizna ehinacea pomaže održavanju prirodne obrambene funkcije organizma.

Opis proizvoda
Echinaid GOLA raspršivač za grlo je dodatak prehrani koji učinkovito jača sluznicu usne šupljine i osvježava dah. Olakšava simptome kod afti te umiruje nadraženu sluznicu grla i usne šupljine.


Aktivni sastojci proizvoda
• ekstrakt grimizne ehinaceje
• prirodna aroma metvice

Način primjene
Raspršiti u usnu šupljinu i ždrijelo 3 – 4 puta na dan. Koristiti priloženi nastavak za apliciranje. Prije upotrebe protresti.

Količina
20 ml, u bočici s dugačkim nastavkom za raspršivanje

Više informacija
Proizvodi s ekstraktom ehinaceje koriste se intermitentno (u kurama od po dva tjedna, nakon čega je potrebno napraviti stanku, u trajanju najmanje dva tjedna).

SKU: 922

Dostupnost: Na skladištu

33,00 kn
Sigurna i brza kupnja

Primamoi debitne i kreditne kartice svih izdavača uz mogućnost obročne otplate, saznajte više.

Besplatna dostava pošiljki za iznose veće od 500 kuna.

Dostava u roku od 2-5 dana..

Imate pitanja slobodno nas nazovite na broj telefona 00 385 (0)31 780 544.Opis proizvoda
Detalji
Grimizna ehinacea pomaže održavanju prirodne obrambene funkcije organizma. Opis proizvoda Echinaid GOLA raspršivač za grlo je dodatak prehrani koji učinkovito jača sluznicu usne šupljine i osvježava dah. Olakšava simptome kod afti te umiruje nadraženu sluznicu grla i usne šupljine. Aktivni sastojci proizvoda • ekstrakt grimizne ehinaceje • prirodna aroma metvice Način primjene Raspršiti u usnu šupljinu i ždrijelo 3 – 4 puta na dan. Koristiti priloženi nastavak za apliciranje. Prije upotrebe protresti. Količina 20 ml, u bočici s dugačkim nastavkom za raspršivanje Više informacija Proizvodi s ekstraktom ehinaceje koriste se intermitentno (u kurama od po dva tjedna, nakon čega je potrebno napraviti stanku, u trajanju najmanje dva tjedna).