Himalajska sol jodirana1kg -sitna, Nutrimedica

Himalajska sol najčišća je sol na Zemlji. Podrijetlom je iz pramora, nezagađenog ekosustava. Pomaže tijelu u postizanju ravnoteže ,te ima pomlađujući učinak. Između ostalog sadrži i kalij, kalcij i magnezij koji pomažu tijelu u nadopni zaliha elektrolita npr. kad se pojačano znojimo.
Himalajska sol sadrži sunčevu energiju i ionizirane minerale koji se otpuštaju dodavanjem vode. Ne sadrži aditive, kopa se u podnožju Himalaje, pere se i suši na suncu, te ručno melje, kako bi se sačuvale sve vrijednosti.

Uporaba: umjesto kuhinjske soli – za začinjanje hrane, terapeutske napitke i kupke.
SKU: 6908

Dostupnost: Na skladištu

17,00 kn
Sigurna i brza kupnja

Primamoi debitne i kreditne kartice svih izdavača uz mogućnost obročne otplate, saznajte više.

Besplatna dostava pošiljki za iznose veće od 500 kuna.

Dostava u roku od 2-5 dana..

Imate pitanja slobodno nas nazovite na broj telefona 00 385 (0)31 780 544.Opis proizvoda
Detalji
Himalajska sol najčišća je sol na Zemlji. Podrijetlom je iz pramora, nezagađenog ekosustava. Pomaže tijelu u postizanju ravnoteže ,te ima pomlađujući učinak. Između ostalog sadrži i kalij, kalcij i magnezij koji pomažu tijelu u nadopni zaliha elektrolita npr. kad se pojačano znojimo. Himalajska sol sadrži sunčevu energiju i ionizirane minerale koji se otpuštaju dodavanjem vode. Ne sadrži aditive, kopa se u podnožju Himalaje, pere se i suši na suncu, te ručno melje, kako bi se sačuvale sve vrijednosti. Uporaba: umjesto kuhinjske soli – za začinjanje hrane, terapeutske napitke i kupke.