Shea (karite) maslac - hladno tiješteni 200g, Nutrimedica

Shea maslac je zbog svojeg sastava nezamjenjiv u svakodnevnoj njezi kože. Sadrži velike količine nezasićenih masnih kiselina (između 7 i 12%), vitamine A i E, te visok sadržaj proteina i minerala. Učinkovit je kod regeneracije stanica kože i za njegu starije kože jer ima antiage učinak. Djeluje protuupalno, pa pomaže kod raznih oboljenja kože kao što je psorijaza, seboreja, ekcemi, neurodermitis i akne. Isto tako pomaže kod zacjeljivanja manjih rana, ogrebotina i opekotina. Shea maslac duboko prodire u kožu, regenerira je, pa se može koristiti i kod tretmana strija i ožiljaka. Naročito je dobar za prevenciju strija tijekom trudnoće.
Hipoalergen je, te je odličan izbor i za njegu osjetljive dječje kože. Isto tako shea karite maslac prirodna je zaštita od UV zračenja.

Čuvati na hladnom, tamnom i suhom mjestu.
Neto količina: 200 g
Zemlja podrijetla: Ghana
SKU: 6911

Dostupnost: Nema na skladištu

54,00 kn
Sigurna i brza kupnja

Primamoi debitne i kreditne kartice svih izdavača uz mogućnost obročne otplate, saznajte više.

Besplatna dostava pošiljki za iznose veće od 500 kuna.

Dostava u roku od 2-5 dana..

Imate pitanja slobodno nas nazovite na broj telefona 00 385 (0)31 780 544.Opis proizvoda
Detalji
Shea maslac je zbog svojeg sastava nezamjenjiv u svakodnevnoj njezi kože. Sadrži velike količine nezasićenih masnih kiselina (između 7 i 12%), vitamine A i E, te visok sadržaj proteina i minerala. Učinkovit je kod regeneracije stanica kože i za njegu starije kože jer ima antiage učinak. Djeluje protuupalno, pa pomaže kod raznih oboljenja kože kao što je psorijaza, seboreja, ekcemi, neurodermitis i akne. Isto tako pomaže kod zacjeljivanja manjih rana, ogrebotina i opekotina. Shea maslac duboko prodire u kožu, regenerira je, pa se može koristiti i kod tretmana strija i ožiljaka. Naročito je dobar za prevenciju strija tijekom trudnoće. Hipoalergen je, te je odličan izbor i za njegu osjetljive dječje kože. Isto tako shea karite maslac prirodna je zaštita od UV zračenja. Čuvati na hladnom, tamnom i suhom mjestu. Neto količina: 200 g Zemlja podrijetla: Ghana