Beauty sleep, 60 kapsula, Jadromel

Beauty Sleep kapsule sadrže pomno odabrane sastojke koji osiguravaju punu dozu kvalitetnog sna za ljepotu i blistavost kože. Prirodni su dodatak prehrani, vrlo kompleksnog sastava te se mogu neograničeno dugo koristiti, jer ne stvaraju ovisnost i navikavanje kod dugotrajne uporabe.

Korištenjem Beauty Sleep kapsula tijelo će se regenerirati, dubinski relaksirati, harmonizirati prirodni metabolički procesi koji se odvijaju tijekom spavanja, osvježiti i pripremiti za sve izazove kojima će biti izloženo tijekom slijedećeg dana. Koža će izgledati svježa, glatka i napeta.

Sadrži:

Melatonin koji doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u san
Vitamine B2, B6, B12 koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti
Vitamine B1, B2, B6, B12 koji doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava
Vitamin B1, B6 koji doprinose normalnoj psihološkoj funkciji
Vitamine B2 i E koji doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa
Cink i krom doprinose normalnom metabolizmu makronutrijenata

Zemlja porijekla: Republika Hrvatska.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži / dostupno na upit.

Na tržište stavlja JadroMel d.o.o., Ulica Ljudevita Gaja 12, Križevci
SKU: 556

Dostupnost: Na skladištu

227,00 kn
Sigurna i brza kupnja

Primamoi debitne i kreditne kartice svih izdavača uz mogućnost obročne otplate, saznajte više.

Besplatna dostava pošiljki za iznose veće od 500 kuna.

Dostava u roku od 2-5 dana..

Imate pitanja slobodno nas nazovite na broj telefona 00 385 (0)31 780 544.Opis proizvoda
Detalji
Beauty Sleep kapsule sadrže pomno odabrane sastojke koji osiguravaju punu dozu kvalitetnog sna za ljepotu i blistavost kože. Prirodni su dodatak prehrani, vrlo kompleksnog sastava te se mogu neograničeno dugo koristiti, jer ne stvaraju ovisnost i navikavanje kod dugotrajne uporabe. Korištenjem Beauty Sleep kapsula tijelo će se regenerirati, dubinski relaksirati, harmonizirati prirodni metabolički procesi koji se odvijaju tijekom spavanja, osvježiti i pripremiti za sve izazove kojima će biti izloženo tijekom slijedećeg dana. Koža će izgledati svježa, glatka i napeta. Sadrži: Melatonin koji doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u san Vitamine B2, B6, B12 koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti Vitamine B1, B2, B6, B12 koji doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava Vitamin B1, B6 koji doprinose normalnoj psihološkoj funkciji Vitamine B2 i E koji doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa Cink i krom doprinose normalnom metabolizmu makronutrijenata Zemlja porijekla: Republika Hrvatska. Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži / dostupno na upit. Na tržište stavlja JadroMel d.o.o., Ulica Ljudevita Gaja 12, Križevci