Lavanda - krema za njegu suhe kože, 50 mL, Herbae Dalmatiae

50 mL

Herbae Dalmatiae je napravila savršenu kombinaciju prirodnih, organskih ulja, emulgiranih pčelinjim voskom i eteričnim uljem domaćeg lavandina koji ovu lako upijajuću kremu ine pogodnom za suhu i osjetljivu kožu. Ona postojano omekšava kožu, smiruje iritacije na koži, apsorbira vlagu iz zraka i zadržava je u koži te je korisna za tretiranje akni.

Namijenjena je za sve kategorije: od mlade do zrele kože. Ovaj proizvod najtoplije preporučamo i za njegu dječje kože!

SASTAV: hladno prešano maslinovo ulje, bademovo ulje, nerafinirani pčelinji vosak, hladno prešano ulje pšeničnih klica, eterično ulje lavandina
UPORABA: kremu nanositi ujutro i navečer, ili samo navečer ukoliko ste je odabrali kao hranjivu kremu za noć. U svakom slučaju, nećete osjećati potrebu za drugim nanošenjem u tijeku 12 sati. Čuvati na sobnoj temperaturi.
SKU: 9001

Dostupnost: Na skladištu

70,70 kn
Sigurna i brza kupnja

Primamoi debitne i kreditne kartice svih izdavača uz mogućnost obročne otplate, saznajte više.

Besplatna dostava pošiljki za iznose veće od 500 kuna.

Dostava u roku od 2-5 dana..

Imate pitanja slobodno nas nazovite na broj telefona 00 385 (0)31 780 544.Opis proizvoda
Detalji
50 mL Herbae Dalmatiae je napravila savršenu kombinaciju prirodnih, organskih ulja, emulgiranih pčelinjim voskom i eteričnim uljem domaćeg lavandina koji ovu lako upijajuću kremu ine pogodnom za suhu i osjetljivu kožu. Ona postojano omekšava kožu, smiruje iritacije na koži, apsorbira vlagu iz zraka i zadržava je u koži te je korisna za tretiranje akni. Namijenjena je za sve kategorije: od mlade do zrele kože. Ovaj proizvod najtoplije preporučamo i za njegu dječje kože! SASTAV: hladno prešano maslinovo ulje, bademovo ulje, nerafinirani pčelinji vosak, hladno prešano ulje pšeničnih klica, eterično ulje lavandina UPORABA: kremu nanositi ujutro i navečer, ili samo navečer ukoliko ste je odabrali kao hranjivu kremu za noć. U svakom slučaju, nećete osjećati potrebu za drugim nanošenjem u tijeku 12 sati. Čuvati na sobnoj temperaturi.
Možda će vas zanimati i sljedeći artikli