Lavanda ulje za njegu tijela, 100 mL, Herbae Dalmatiae

100 mL

Herbae Dalmatiae je napravila ljupku emulziju prirodnih, organskih sastojaka kao što su maslinovo i bademovo ulje te eterično uljr lavandina za njegu cijelog tijela. Ulje djeluje opuštajuće, smiruje iritacije, održava elastičnost i vlagu.
Sastojci koje sadrži LAVANDA ulje za njegu tijela je organskog porijekla i mogu ga koristiti i oni sa najosjetljivijom kožom, sklonom iritacijama i alergijama. Najbolje ga je koristiti za njegu tijela nakon tuširanja, na poluvlažnoj koži te za čišćenje kožei terapijsku aromamasažu.
SKU: 9002

Dostupnost: Na skladištu

65,00 kn
Sigurna i brza kupnja

Primamoi debitne i kreditne kartice svih izdavača uz mogućnost obročne otplate, saznajte više.

Besplatna dostava pošiljki za iznose veće od 500 kuna.

Dostava u roku od 2-5 dana..

Imate pitanja slobodno nas nazovite na broj telefona 00 385 (0)31 780 544.Opis proizvoda
Detalji
100 mL Herbae Dalmatiae je napravila ljupku emulziju prirodnih, organskih sastojaka kao što su maslinovo i bademovo ulje te eterično uljr lavandina za njegu cijelog tijela. Ulje djeluje opuštajuće, smiruje iritacije, održava elastičnost i vlagu. Sastojci koje sadrži LAVANDA ulje za njegu tijela je organskog porijekla i mogu ga koristiti i oni sa najosjetljivijom kožom, sklonom iritacijama i alergijama. Najbolje ga je koristiti za njegu tijela nakon tuširanja, na poluvlažnoj koži te za čišćenje kožei terapijsku aromamasažu.
Možda će vas zanimati i sljedeći artikli