Smilje ulje za njegu tijela, 100 mL, Herbae Dalmatiae

100 mL

Smilje ulje za njegu tijela je organskog porijekla i mogu ga koristiti i oni sa najosjetljivijom kožom, sklonom iritacijama i alrgijama. Eterično ulje smilja je životni eliksir za kožu. Ulje djeluje terapeutski na mnoge specifične probleme kože na taj način da smiruje iritacije, obnavlja oštećenu kožu, reducira bore te vraća mekoću i vlagu suhoj i umornoj koži.
Najbolje ga je koristiti za njegu tijela nakon tuširanja i to na poluvlažnoj koži, za čišćenje kožei terapijsku aromamasažu.
Čuvati na sobnoj temperaturi.
SKU: 9006

Dostupnost: Na skladištu

69,50 kn
Sigurna i brza kupnja

Primamoi debitne i kreditne kartice svih izdavača uz mogućnost obročne otplate, saznajte više.

Besplatna dostava pošiljki za iznose veće od 500 kuna.

Dostava u roku od 2-5 dana..

Imate pitanja slobodno nas nazovite na broj telefona 00 385 (0)31 780 544.Opis proizvoda
Detalji
100 mL Smilje ulje za njegu tijela je organskog porijekla i mogu ga koristiti i oni sa najosjetljivijom kožom, sklonom iritacijama i alrgijama. Eterično ulje smilja je životni eliksir za kožu. Ulje djeluje terapeutski na mnoge specifične probleme kože na taj način da smiruje iritacije, obnavlja oštećenu kožu, reducira bore te vraća mekoću i vlagu suhoj i umornoj koži. Najbolje ga je koristiti za njegu tijela nakon tuširanja i to na poluvlažnoj koži, za čišćenje kožei terapijsku aromamasažu. Čuvati na sobnoj temperaturi.
Možda će vas zanimati i sljedeći artikli