Regenerator za obnovu kose, Bioturm

150 ml

Bioturm regeneratori su prirodni regeneratori koji odgovaraju visokim standardima uglednih certifikata prirodne kozmetike. U svom sastavu nemaju GMO sastojke, sintetičke mirise, boje, PEG, silikone i parafinska ulja te nisu testirani na životinjama.

Zahvaljujući njegujućim ekstraktima i dragocjenim uljima, regeneratori za kosu štite strukturu kose, čine ju podatnom i prirodno blistavo sjajnom. Kosa se lakše rasčešljava i nježno je zaštićena.

Regenerator za obnovu kose, prilagođen je potrebama suhe i oštećene kose. Ekstrakt organskog cvijeta lipe i organske zobi omogućuju lakše rasčešljavanje. Kosa je njegovana, zaštićena i prirodnog sjaja.
SKU: 228

Dostupnost: Na skladištu

58,00 kn
Sigurna i brza kupnja

Primamoi debitne i kreditne kartice svih izdavača uz mogućnost obročne otplate, saznajte više.

Besplatna dostava pošiljki za iznose veće od 500 kuna.

Dostava u roku od 2-5 dana..

Imate pitanja slobodno nas nazovite na broj telefona 00 385 (0)31 780 544.Opis proizvoda
Detalji
150 ml Bioturm regeneratori su prirodni regeneratori koji odgovaraju visokim standardima uglednih certifikata prirodne kozmetike. U svom sastavu nemaju GMO sastojke, sintetičke mirise, boje, PEG, silikone i parafinska ulja te nisu testirani na životinjama. Zahvaljujući njegujućim ekstraktima i dragocjenim uljima, regeneratori za kosu štite strukturu kose, čine ju podatnom i prirodno blistavo sjajnom. Kosa se lakše rasčešljava i nježno je zaštićena. Regenerator za obnovu kose, prilagođen je potrebama suhe i oštećene kose. Ekstrakt organskog cvijeta lipe i organske zobi omogućuju lakše rasčešljavanje. Kosa je njegovana, zaštićena i prirodnog sjaja.