Način plaćanja

U našoj internet trgovini možete plaćati na sljedeće načine:

- pouzećem
- virmanom/internet bankarstvom
- online debitnim i kreditnim karticama
- online debitnim i kreditnim karticama na rate , od 2 do 5 rata

plaćanje na rate omogućeno je za iznose veće od 500,00 kn (minimalni iznos pojedine rate mora biti 200,00 kn)

      


Plaćanje virmanom

Nakon što odaberete ovaj način plaćanja, dobit ćete automatski e-mail s potvrdom narudžbe. U tom emailu se nalaze svi podaci koje trebate za uplatu: broj računa na koji trebate uplatiti iznos o kojem je riječ te broj narudžbe. Koristeći Internet bankarstvo svoje banke, navedeni iznos uplatite na račun.

Ne koristite li Internet bankarstvo, isprintajte potvrdu narudžbe i navedeni iznos uplatite na bilo kojem mjestu gdje i inače plaćate svoje račune. Naručeno Vam šaljemo tek po primljenoj uplati.

Pouzećem

Ovako naručene proizvode šaljemo Vam odmah, a naručeno će Vam naplatiti dostavljač prilikom uručenja pošiljke. Molimo pripazite da u trenutku dostave imate pripremljen točan iznos otkupnine jer Vam dostavljač neće moći uvijek uzvratiti ostatak.

Otprema robe

Naručeni proizvodi pakiraju se tako da se tijekom dostave ne oštete. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke, te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod djelatniku dostave. Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi s oštećenjima koja mogu nastati tijekom dostave.

Izjava o sigurnosti online plaćanja debitnim i kreditnim karticama

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Izjava o privatnosti

Ruah j.d.o.o se obavezuje štititi osobne podatke kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obveza; informirati kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito kupcima dati mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Ruah j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Ruah j.d.o.o. dobivene osobne podatke tijekom korištenja web stranice Natura-Pharm.com će tretirati strogo po propisima sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka(NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12 ) .

Naše poduzeće sve informacije – o osobnim podacima kupaca, partnera i drugih suradnika , njihovim podacima odnosno poslovnoj vezi s poduzećem Ruah j.d.o.o. – tretira kao stroge poslovne tajne. Oslobađanje od obveze spomenute poslovne tajne može nam dati samo ona stranka, koja je u pravnom smislu zainteresirana.

Izjava o konverziji

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.