After Sun losion, 200ml, Tinktura

After Sun losion s aloe verom novo je pojačanje našeg ljetnog asortimana. Ovoga puta, predstavljamo vam ratnika za borbu protiv znakova starenja i drugih neželjenih nuspojava uživanja na suncu! Ovaj losion dobro će vam doći kao olakšanje na koži nakon druženja na plaži i nahranit će ju svojim bogatim, umirujućim sastojcima.

Losion za njegu nakon sunčanja potreban je kako bi vaša koža što prije zaboravila sve ono negativno što sunce za sobom ostavlja. Sok aloe vere oduvijek je poznat kao prva pomoć koži oštećenoj od pretjeranog izlaganja suncu, a mi smo ga u ovom koktelu spojili s ekstraktom cvijeta kamilice za potpuno obnavljanje i njegu kože nakon sunčanja. Ekstrakt mrkve zadržat će melanin u vašoj koži, te joj pomoći sačuvati svu preplanulost i spriječiti guljenje. Losion se lako razmazuje i brzo upija.

Sastojci: Aqua, Glycerin, Glyceryl stearate, Aloe barbadensis leaf juice, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Daucus carota sativa root extract, Cetearyl alcohol,

Matricaria recutita flower extract, Xanthan gum, Citrus aurantium dulcis peel oil, Titanium dioxide, Mica, Hexyl cinnamon, Linalool, Geraniol

* Hexyl cinnamal, Linalool, Geraniol prirodno se pojavljuju u eteričnim uljima

Količina: 200 ml

Kako koristiti: Nanesite losion na tijelo i umasirajte. Čuvati na sobnoj temperaturi.
SKU: 914

Dostupnost: Nema na skladištu

89,00 kn
Sigurna i brza kupnja

Primamoi debitne i kreditne kartice svih izdavača uz mogućnost obročne otplate, saznajte više.

Besplatna dostava pošiljki za iznose veće od 500 kuna.

Dostava u roku od 2-5 dana..

Imate pitanja slobodno nas nazovite na broj telefona 00 385 (0)31 780 544.Opis proizvoda
Detalji
After Sun losion s aloe verom novo je pojačanje našeg ljetnog asortimana. Ovoga puta, predstavljamo vam ratnika za borbu protiv znakova starenja i drugih neželjenih nuspojava uživanja na suncu! Ovaj losion dobro će vam doći kao olakšanje na koži nakon druženja na plaži i nahranit će ju svojim bogatim, umirujućim sastojcima. Losion za njegu nakon sunčanja potreban je kako bi vaša koža što prije zaboravila sve ono negativno što sunce za sobom ostavlja. Sok aloe vere oduvijek je poznat kao prva pomoć koži oštećenoj od pretjeranog izlaganja suncu, a mi smo ga u ovom koktelu spojili s ekstraktom cvijeta kamilice za potpuno obnavljanje i njegu kože nakon sunčanja. Ekstrakt mrkve zadržat će melanin u vašoj koži, te joj pomoći sačuvati svu preplanulost i spriječiti guljenje. Losion se lako razmazuje i brzo upija. Sastojci: Aqua, Glycerin, Glyceryl stearate, Aloe barbadensis leaf juice, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Daucus carota sativa root extract, Cetearyl alcohol, Matricaria recutita flower extract, Xanthan gum, Citrus aurantium dulcis peel oil, Titanium dioxide, Mica, Hexyl cinnamon, Linalool, Geraniol * Hexyl cinnamal, Linalool, Geraniol prirodno se pojavljuju u eteričnim uljima Količina: 200 ml Kako koristiti: Nanesite losion na tijelo i umasirajte. Čuvati na sobnoj temperaturi.