Happy Nails lakovi za nokte 5ml – razne boje, Benecos

29,90kn

Na zalihi

Prirodni lakovi za nokte s hranjivim sastojcima.

lakovi su 8-free,  što znači da ne sadrže: trifenil fosfat, toluen, kolofoniju, kamfor, ftalate, parabene, silikone i organohalogene spojeve,

vegan

 

Opis

Sastojci Happy nails lakova za nokte su  do 90%  prirodnog podrijetla, a dobivaju se iz prirodnih, obnovljivih sirovina. Pored toga, lakovi su 8-FREE, što znači da ne sadrže trifenil fosfat, toluen, kolofoniju, kamfor, ftalate, parabene, silikone i organohalogene spojeve.

Tekstura je propusna za kisik i vodu kako bi zaštitila nokte. Osim toga, lakovi su obogaćeni hranjivim uljem avokada i biotinom (vitamin H) za lijepe nokte :)

U pogledu svojstava laka i lakoće uporabe, benecos HAPPY NAILS  lakovi za uljepšavanje i njegu , mogu se uporediti s bilo kojim drugim lakom za nokte. Imaju kratko  vrijeme sušenja, bogati sjaj i jednostavnu primjenu .

Sadržaj: 5 ml

 

AKTIVNI SASTOJCI

ULJE AVOKADA: hrani nokte

BIOTIN (VITAMIN H):  jača nokte i štiti ih od pucanja i listanja

 

Primjena:

Temeljito očistite  nokte i uklonite kutikule. Da biste osigurali optimalno prijanjanje boje, prije lakiranja dobro operite ruke sapunom.

Za bolju trajnost najbolje je, nokte,  dvaput obojiti  lakom, a zatim premazati  “kristalom”  . Pustite da se dobro osuši na zraku ili

kratko držati pod hladnom vodom da se brže stvrdne.

Dodatne informacije

Lakovi

, , , , , , , , , , , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Happy Nails lakovi za nokte 5ml – razne boje, Benecos”

Go to Top