Vitality Synbiotic Premium, 60 g

339,00kn

Nema na zalihi

SYNBIOTIC PREMIUM je dodatak prehrani koji sadrži šest posebnih aktivnih sojeva mikroorganizama koji imaju sposobnost nastanjivanja i razmnožavanja u cijelim crijevima i s time podupiru barijeru crijevne sluznice u njenoj funkciji.
Mikroorganizmi u SYNBIOTIC PREMIUM su biološki aktivni, zahvaljujući posebnoj znanstvenoj matrici hranjivih tvari za mikroorganizme, zbog čega su otporni na želučanu i žučnu kiselinu i s time ubrzavaju proces nastanjivanja i razmnožavanja u čovjekovim crijevima.
Sojevi mikroorganizama:
Bifidobacterium animalis W53 Enterococcus faecium W54
Lactobacillus acidophilus W55 Lactococcus lactis W58
Lactobacillus salivarius W57 Lactobacillus casei W56

Dodatni savjet:
Ako patite od nepodnošljivosti fruktoze, naša preporuka je da vrijeme aktivacije produžite na 30 minuta. U to vrijeme sve molekule fructose FOS-a će biti metabolizirane od samih mikroorganizama.

Nema na zalihi

Obavijesti me kada proizvod bude dostupan

Opis

PROBIOTIC PREMIUM je dodatak prehrani koji sadrži šest posebnih aktivnih sojeva mikroorganizama koji imaju sposobnost nastanjivanja i razmnožavanja u cijelim crijevima i s time podupiru barijeru crijevne sluznice u njenoj funkciji.

Svakodnevni prijatelj Vaših crijeva…
Mješavina 6 visoko aktivnih sojeva mikroorganizama za svaki dan Vašeg života sa svim svojim izazovima!
1 milijarda (1 x 109) klica po gramu

SYNBIOTIC PREMIUM se preporuča piti ujutro prije doručka. 2 grama praha (= 4 mjerne žličice od 0,5 g) umiješajte u 1 dl vode, pričekajte oko 10 minuta (vrijeme aktivacije), još jednom promiješajte i popijte. Uzmite i navečer prije spavanja još jednom 2 grama ako Vaša crijeva to zahtjevaju.
SYNBIOTIC PREMIUM mogu konzumirati i trudnice i djeca već od dojenačke dobi.

Dodatne informacije

Težina 60 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vitality Synbiotic Premium, 60 g”

Go to Top