Bioproteinski prah konoplje, 400 g, eko

Bioproteinski prah konoplje bogat je vitaminima, enzimima i mineralima te ne sadrži gluten.

Ima optimalan omjer omega-6 i omega-3 masnih kiselina, zbog toga se preporučuje za zdravo mršavljenje te protiv bolesti srca i krvnih žila.

Izvrsna je pomoć za žene tijekom menstruacije i menopauze.

Pomaže kod suhe kože i problema s vlasištem. Vrlo je važan za sportaše i sve osobe koje vode aktivan život.

Ima visok sadržaj bjelančevina te se smatraju kao najprobavljivije dostupne bjelančevine. Izvor su esencijalnih aminokiselina, koje pomažu formirati moždane kemijske spojeve kao što je serotonin i dopamin. Konopljino sjeme sadrži važne minerale, kao što su magnezij, željezo i mangan.

Konopljin proteinski prah – saveznik u mršavljenju

Osim što blagotvorno djeluje na probavu, proteinski prah pruža i osjećaj sitosti te tako pomaže smanjiti unos kalorija.

Zahvaljujući svom sastavu, proteinski prah konoplje podiže razinu energije, što je od izuzetnog značaja u procesu mršavljenja, osobito kod pojačane fizičke aktivnosti.

Proteini konoplje također pridonose oblikovanju tijela, izgradnji mišićne mase i oporavku mišića nakon napornih tjelovježbi.


Upotreba:

Preporučeni dnevni unos je 1–2 čajne žlice.

Prah se dobro topi u sokovima, rižinom ili sojinom mlijeku i jogurtu. Možete ga dodati u smoothieje, a isto tako i u vaše domaće energetske pločice.

SKU: 6972

Dostupnost: Na skladištu

93,00 kn
Sigurna i brza kupnja

Primamoi debitne i kreditne kartice svih izdavača uz mogućnost obročne otplate, saznajte više.

Besplatna dostava pošiljki za iznose veće od 500 kuna.

Dostava u roku od 2-5 dana..

Imate pitanja slobodno nas nazovite na broj telefona 00 385 (0)31 780 544.Opis proizvoda
Detalji
Bioproteinski prah konoplje bogat je vitaminima, enzimima i mineralima te ne sadrži gluten. Ima optimalan omjer omega-6 i omega-3 masnih kiselina, zbog toga se preporučuje za zdravo mršavljenje te protiv bolesti srca i krvnih žila. Izvrsna je pomoć za žene tijekom menstruacije i menopauze. Pomaže kod suhe kože i problema s vlasištem. Vrlo je važan za sportaše i sve osobe koje vode aktivan život. Ima visok sadržaj bjelančevina te se smatraju kao najprobavljivije dostupne bjelančevine. Izvor su esencijalnih aminokiselina, koje pomažu formirati moždane kemijske spojeve kao što je serotonin i dopamin. Konopljino sjeme sadrži važne minerale, kao što su magnezij, željezo i mangan. Konopljin proteinski prah – saveznik u mršavljenju Osim što blagotvorno djeluje na probavu, proteinski prah pruža i osjećaj sitosti te tako pomaže smanjiti unos kalorija. Zahvaljujući svom sastavu, proteinski prah konoplje podiže razinu energije, što je od izuzetnog značaja u procesu mršavljenja, osobito kod pojačane fizičke aktivnosti. Proteini konoplje također pridonose oblikovanju tijela, izgradnji mišićne mase i oporavku mišića nakon napornih tjelovježbi. Upotreba: Preporučeni dnevni unos je 1–2 čajne žlice. Prah se dobro topi u sokovima, rižinom ili sojinom mlijeku i jogurtu. Možete ga dodati u smoothieje, a isto tako i u vaše domaće energetske pločice.