Koštice marelice 125g, Nutrimedica

Vitamin B17 se uistinu može slobodno zvati vitaminskom bombom koja ima sposobnost obnoviti bolesne stanice i pozitivno utječe na imunitet.Vitamin B17 (laetril, amygdalin) je prirodni sastojak, koji se nalazi u mnogim namirnicama. Gorkog okusa!

Kako djeluju na stanice raka: Princip djelovanja je jednostavan! Stanice raka za svoj rast trebaju ogromne količine energije, odnosno glukoze. Kad unosite vitamin B17, stanice raka apsorbiraju molekule glukoze iz vitamina B17, a s enzimom beta-glukozidazom 'otključavaju' benzaldehid i cijanid iz vitamina B17, uzrokujući vlastitu smrt. Zahvaljujući velikoj koncentraciji enzima beta-glukozidaza vitamin B17 je izrazito smrtonosan za stanice raka, dok za ostale zdrave stanice nije toksičan. Svakako trebate uzimati cink, a bilo bi poželjno prilikom liječenja i uzimanje magnezija, selena, mangana, te vitamina C, A, E, B6, B9 i B12.

Primjena: preporučeni dnevni unos je 6 jezgri dnevno
Sastav: koštice marelice
SKU: 6927

Dostupnost: Nema na skladištu

24,99 kn
Sigurna i brza kupnja

Primamoi debitne i kreditne kartice svih izdavača uz mogućnost obročne otplate, saznajte više.

Besplatna dostava pošiljki za iznose veće od 500 kuna.

Dostava u roku od 2-5 dana..

Imate pitanja slobodno nas nazovite na broj telefona 00 385 (0)31 780 544.Opis proizvoda
Detalji
Vitamin B17 se uistinu može slobodno zvati vitaminskom bombom koja ima sposobnost obnoviti bolesne stanice i pozitivno utječe na imunitet.Vitamin B17 (laetril, amygdalin) je prirodni sastojak, koji se nalazi u mnogim namirnicama. Gorkog okusa! Kako djeluju na stanice raka: Princip djelovanja je jednostavan! Stanice raka za svoj rast trebaju ogromne količine energije, odnosno glukoze. Kad unosite vitamin B17, stanice raka apsorbiraju molekule glukoze iz vitamina B17, a s enzimom beta-glukozidazom 'otključavaju' benzaldehid i cijanid iz vitamina B17, uzrokujući vlastitu smrt. Zahvaljujući velikoj koncentraciji enzima beta-glukozidaza vitamin B17 je izrazito smrtonosan za stanice raka, dok za ostale zdrave stanice nije toksičan. Svakako trebate uzimati cink, a bilo bi poželjno prilikom liječenja i uzimanje magnezija, selena, mangana, te vitamina C, A, E, B6, B9 i B12. Primjena: preporučeni dnevni unos je 6 jezgri dnevno Sastav: koštice marelice 100% neobrađene