Suncokretovo ulje, 750 ml, BBoil

Hrvatski proizvod, hladno tješteno suncokretovo ulje

Ulje suncoktera vrlo je cijenjeno zbog ugodnih senzornih svojstava i visoke biološke vrijednosti, koja je produkt sastava masnih kiselina i odgovarajućeg sadržaja vitamina E.

Od svih jestivih ulja upravo je suncokretovo ulje najbogatije vitaminom E. Odnos esencijalne linolne kiseline i alfa - tokoferola u potpunosti odgovara zahtjevima suvremene ishrane. Antioksidansi imaju sposobnost neutralizacije slobodnih štetnih radikala i na taj način štite organizam od brojnih degenerativnih bolesti poput kardiovaskularnih i malignih oboljenja.

Hladni postupak prešanja omogućuje da svi prirodni visokovrijedni sastojci sjemenki suncokreta ostanu sačuvani u ulju.

Djeluje blago adstrigentno. Korisno je u svim tretmanima suhe i oštećene, ali i masne kože. Bogato je esencijalnim masnim kiselinama. Pomaže u hidratizaciji, regeneraciji i njezi kože. Može se koristiti i kao bazno ulje za masažu.

Primarno se ovo ulje konzumira kao salatno te je pogodno za detoksikaciju "grgljanjem"
SKU: 33251

Dostupnost: Na skladištu

19,90 kn
Sigurna i brza kupnja

Primamoi debitne i kreditne kartice svih izdavača uz mogućnost obročne otplate, saznajte više.

Besplatna dostava pošiljki za iznose veće od 500 kuna.

Dostava u roku od 2-5 dana..

Imate pitanja slobodno nas nazovite na broj telefona 00 385 (0)31 780 544.Opis proizvoda
Detalji
Hrvatski proizvod, hladno tješteno suncokretovo ulje Ulje suncoktera vrlo je cijenjeno zbog ugodnih senzornih svojstava i visoke biološke vrijednosti, koja je produkt sastava masnih kiselina i odgovarajućeg sadržaja vitamina E. Od svih jestivih ulja upravo je suncokretovo ulje najbogatije vitaminom E. Odnos esencijalne linolne kiseline i alfa - tokoferola u potpunosti odgovara zahtjevima suvremene ishrane. Antioksidansi imaju sposobnost neutralizacije slobodnih štetnih radikala i na taj način štite organizam od brojnih degenerativnih bolesti poput kardiovaskularnih i malignih oboljenja. Hladni postupak prešanja omogućuje da svi prirodni visokovrijedni sastojci sjemenki suncokreta ostanu sačuvani u ulju. Djeluje blago adstrigentno. Korisno je u svim tretmanima suhe i oštećene, ali i masne kože. Bogato je esencijalnim masnim kiselinama. Pomaže u hidratizaciji, regeneraciji i njezi kože. Može se koristiti i kao bazno ulje za masažu. Primarno se ovo ulje konzumira kao salatno te je pogodno za detoksikaciju "grgljanjem"